JUST in TIME

Live Jazz - trio plus/minus one...

89 - 1.jpg

Jørgen Lund. 

Født 1943. Efter studentereksamen i 1961 gik turen til Paris, fik job på jazzklubben Le Petit Journal på Boulevard St..Michel no. 71,  nede i 2. kælder. En herlig tid..

Spillet guitar og banjo i McDith`s Jazzband.

Siden spillet piano som amatør, spillet med mange forskellige musikere. Mest traditionel jazz, men de sidste ca 10 år mere swingjazz i Copenhagen Swingtet.

Dannet trioen Just in Time 2016 og spiller nu dels jazz rundt omkring i landet, dels holder jeg meget af viser fra omkring besættelsestiden. Er under uddannelse til sanger hos Louise Høegh.

 

 

Jette Barth

Vor sangerinde, tidligere arbejdet og sunget i New York. Synger Jazz, Blues og Gospel. Sunget med rigtig mange af vore jazzmusikere, Krogens Band, Jess Maribo, South Coast Stompers, Spirit of New Orleans m.fl. – og lige nu fast sangerinde i Just In Time.

Hyppig gæstesolist under Copenhagen Jazz Festival, har et rigtig stort repertoire at øse af.

Untitled-1.jpg

Skot Bro Sørensen

Jeg har slået på strenge siden jeg var ganske lille og opdagede hurtigt at den første tone var let nok, det var den næste der var svær. I ungdommen var det Guitar, Tenorbanjo og Klaver. Da de manglede en "Bassør" i Forældreforeningens Festband, slog jeg til. Spillede El-Bas i 10 år derefter 30år på Kontrabas i forskellige trioer, kvartetter og 25 år i Bigband. Jeg spiller og synger fordi jeg ikke ka' la' vær', jeg er lydnarkoman.  


 

 

 

Powered by Squarespace

En af de glade aftener på Jernbanecafeen. Jazz på hollandsk..

En af de glade aftener på Jernbanecafeen. Jazz på hollandsk..

audio Block
Double-click here to upload or link to a .mp3. Learn more
Frederiksberg-flisen 2019. Årets kunstner blev velfortjent Susse Wold.

Frederiksberg-flisen 2019. Årets kunstner blev velfortjent Susse Wold.